divendres, 1 de juny del 2007

A Pirelli, de vaga fins a finals d´any si no hi ha canvis en negociació del conveni

CGT PIRELLI, us informa també amb aquest bloc sindical, per anar-vos informant del tema i les successives jornades de parades de dues hores per torn que fem els més de 1050 treballadors/es de PIRELLI a Manresai el desenvolupament després de les negociacions suspeses entre patronal i CGT, CCOO i UGT, amb nova proposta d´aturades fins a fi d´any entregada a l´inspecció de treball.
Hi ha en joc requalificar vora 163.000 m2, dels quals edificables 124.000m2, sabent que els beneficis que això suposaria, pagaria varies factories noves, segons fons sindicals, a més de l´oferiment actual ajuntament del trasllat en terrenys propers i urbanització de la zona, la creació d´un centre de recerca amb implicació del govern català que doni valor afegit, i l´empresa vol més sacrificis per ser competitius amb altres centres europeus, quan els costos laborals sóm lluny dels sous i condicions laborals dels alemanys, demanant nous sacrificis en un moment de fer calaix, precisament.
Aquí teniu la nota d´agència, recollida a el.debat.cat i a telenoticies.cat, distribuïda per l´ACN:
La vaga a Pirelli de Manresa s'allargarà fins a finals d'any per les dificultats d'arribar a un acord en el conveni

El comitè d'empresa de Pirelli a Manresa ha presentat aquest divendres a la Inspecció de Treball una nova proposta d'aturades de dues hores per torn que s'allargarà fins a finals d'any. El president del comitè, Jaume Vila, ha dit que han decidit endurir la pressió perquè l'empresa està dificultant molt que hi hagi un acord en la negociació del conveni. Des del mes d'abril, els treballadors de Pirelli fan dues hores de vaga per torn un cop per setmana, a banda de no fer hores extres. Aquesta mesura de pressió ha estat insuficient fins ara per desencallar la negociació del conveni.

Segons ha explicat el president del comitè, Jaume Vila, ara fa dues setmanes que no hi ha cap trobada amb l'empresa. Per això, ha dit, aquesta nova convocatòria d'aturades, que s'allargarà fins el mes de desembre, haurà de comportar una nova reunió de mediació i possiblement permeti que hi hagi noves converses amb l'empresa. Segons Vila, el comitè ha decidit endurir la pressió allargant la convocatòria d'aturades perquè tenen la sensació que la negociació “va per llarg”, ja que l'empresa no està cedint gens, mentre que sí ho estan fent els representants dels treballadors. Per al comitè, aquesta negociació està resultant molt més “carregosa” que d'altres.

La vaga a Pirelli de Manresa s'allargarà fins a finals d'any per les dificultats d'arribar a un acord en el conveni

Manresa.- El comitè d'empresa de Pirelli a Manresa ha presentat avui a la Inspecció de Treball una nova proposta d'aturades de dues hores per torn que s'allargarà fins a finals d'any. El president del comitè, Jaume Vila, ha dit que han decidit endurir la pressió perquè l'empresa està dificultant molt que hi hagi un acord en la negociació del conveni.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici

Mi Ping en TotalPing.com