diumenge, 3 de juny del 2007

El “càncer professional” provoca 600.000 de les 2.200.000 defuncions de mitjana en l’àmbit laboral de la UE!


He quedat astorat amb un dels titulars de la revista d´informació alternativa, La directa: El ‘càncer professional’ provoca el 27% de morts en l’àmbit laboral.
La premsa generalista no difon que es produeix 600.000 morts dels 2.200.000 a Europa degut al denominat càncer professional???
I això es diu, a les informacions publicades a la Guia Professional de la Federació Internacional de Treballadors de la Indústria Metalúrgica (FITIM), que podeu consultar aquí, clicant-hi. Qüasi un terç de les morts a causa de les pèssimes condicions laborals que es produeixen anualment a la Unió Europea, i un de cada 5 treballadors/es exposats pot patir-ne al llarg de la seva vida, ni més ni menys. I deixo constància perquè es una epidèmia brutal que hauria d´alarmar organisme oficials competents urgentment, i que per la part que ens toca, si organismes internaiconals com l´OIT no actuen, la legislació comunitària, l´estatal i en primera instància la conselleria de Treball haurien dá ctuar amb celeritat davant aquest , malauradament, càncer laboral.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici

Mi Ping en TotalPing.com