dilluns, 13 d’octubre del 2008

Comunicat d’urgència en solidaritat amb els i les companyes agredides durant la manifestació del 9 d’Octubre a València

Ahir, uns minuts abans que s’iniciara la Manifestació Unitària del 9 d’Octubre a la Ciutat de València (boicotejada d’inici, per la pressió del Pp i del moviment blaver), un company de la COS de la Plana, i altres dues companyes d’ell, van patir una gravíssima agressió a un bar situat tot just al costat del punt d’eixida de la manifestació, mentre un absolutament desmesurat servei “d’ordre” de la Policia Nacional espanyola, es dedicava a identificar a vàries dotzenes de companyes i companys (alguns d’ells afiliats i afiliades a la COS), i a retirar tot un seguit d’estelades, banderes roges, etc.



Cal tenir ben clar que aquests 3 companys i companyes eren apallissats per una colla de prop de 12 feixistes, que els hi van agredir només entrar al local, i sense gairebé dirigir-los cap paraula... mentre la policia espanyola es dedicava a provar d’atemorir a altres companys i companyes al carrer, mentre no deixaven de repetir amb un enorme cinisme i pocavergonya, que ells hi eren allà per “defensar a tothom”...



Davant d’aquesta brutal agressió feixista i davant la passivitat mostrada per la policia espanyola, enviada allà per la delegació del govern espanyol del PsoE, manifestem:



- El nostre total i incondicional suport al nostre company agredit, així com a les altres dues companyes.

- El nostre total i incondicional suport a totes les afiliades i afiliats de la COS, així com tota la resta de companyes i companys, identificats i “violentats” per la policia espanyola.

- El nostre rebuig total a les formes mafioses de governar del Pp i també del PsoE, més properes als manuals ideològics del ministre nazi Goebbels, que de la democràcia amb la que tant es plenen la boca.

- El nostre rebuig a la més mínima presència de cap cos policial als sindicats de classe, doncs la seua funció de guardians i gossos de les institucions espanyoles, així com dels interessos del capital, fa que no puguen de cap de les maneres defensar als i a les treballadores.



Per això, cridem:

- A denunciar qualsevol agressió, doncs l’accumulació de faltes, pot acabar per posar-li problemes a la pròpia “justícia” espanyola, que ho tindria més difícil a l’hora de mostrar la impunitat que concedeixen a aquests grupuscles violents.

- A donar-hi suport a qualsevol mostra de rebuig contra el feixisme i totes les seues variants, masclisme, homofòbia, racisme, etc.

- A denunciar la presència dels cossos de “seguretat” al si dels sindicats obrers, i a la presència d’aquesta “gent” en les mobilitzacions obreres, tal i com va passar durant el passat 1r de Maig a València, on una colla de guàrdies “civils”, desfilaren amb pancarta pròpia al seguici de CCOO...



Feixisme mai més!!

Enfortim la solidaritat obrera!!



València 10 d’Octubre de 2008



*Unió Intercomarcal de l’Horta i la Ribera del Xúquer*

*Unió Intercomarcal de la Plana (Alta i Baixa)*

* *

*Coordinadora Obrera Sindical – COS*

Etiquetes de comentaris:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici

Mi Ping en TotalPing.com