divendres, 15 de febrer del 2008

Comunicat ingrés hospitalari vaguista de fam Seat

Després de 11 dies de vaga de fam, el 14 de febrer, Wenceslao Calero, membre de l’Assemblea d’acomiadats de SEAT, ha sofert una pèrdua de coneixement com a conseqüència d’un sever descens de la tensió arterial, prèviament s’havia sentit indisposat en la autocaravana durant la manifestació de docents i estudiantes contra el projecte de llei educativa. L’equip mèdic que fa el seguiment dels vaguistes de fam ha indicat la necessitat de traslladar-lo a un centre hospitalari per a rebre el tractament adequat i recuperar-se de l’afectació metabólica que presenta després de gairebé dues setmanes d’abstinència alimentaria.

Ja en el comunicat mèdic del 13 de febrer, els facultatius informaven sobre els símptomes de astenia, debilitat muscular, hipotensió arterial, pèrdua de pes −entre 8 i 10 quilograms−, estrès digestiu i afectació metabólica, que presentaven els tres companys de SEAT en vaga de fam, Wenceslao Calero, Josép Mª Requena i Diosdado Toledano.

Però els esdeveniments del dia 14 en el qual el company Wenceslao Calero ha participat en la manifestació de docents i estudiantes contra el projecte de llei educativa, li ha suposat un desgast extra a les seves forces ja minvades i l’empitjorament de les seves constants.

En el moment de redactar aquest comunicat, el company Wencelao Calero ha estat ingressat en el servei d’urgències de l’Hospital Vall’d Hebrón de Barcelona.

Barcelona, 14 de febrer de 2008

Teléfons de contacte:
Luis Blanco: 616 440 730
Bruno Valtueña: 605 341 072
Diosdado Toledano: 637 394 395

--------------------------------------

ACTE DE SOLIDARITAT

COMPANYS EN VAGA DE FAM SEAT.

A LES COTXERES DE SANTS, SALA DE PROJECCIONS (Barcelona)

EL DIVENDRES 15 DE FEBRER A LES 18.30H

ALLÍ DECIDIREM LES ACCIONS PER CONTINUAR LA CAMPANYA DE SOLIDARITAT I SUPORT

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici

Mi Ping en TotalPing.com