dimarts, 6 de gener del 2009

Comunicat de suport al Poble Treballador Nicaragüenc davant el bloqueig europeu i nord-americà (COS)

*Comunicat de suport al Poble Treballador Nicaragüenc davant el bloqueig europeu i nord-americà:*

(_català_)

Des de la Coordinadora Obrera Sindical – COS, sindicat per l’alliberament de gènere, de classe i nacional dels Països Catalans, i davant la gravíssima ingerència comesa pels governs nord-americà i de la Unió Europea ara fa uns dies, promovent un bloqueig econòmic total contra el Poble Treballador Nicaragüenc, arran de l’aplastant victòria sandinista a les darreres eleccions municipals del 7 de novembre, volem fer públic:

1- El nostre suport incondicional com a treballadores i treballadors dels Països Catalans, que lluitem per l’alliberament de gènere, de la classe treballadora i dels pobles ocupats com el nostre, al Poble Treballador i Sandinista de Nicaragua, víctima de les manipulacions polítiques i econòmiques dels governs capitalistes de la Unió Europea i dels Estats Units de Nord-Amèrica.

2- Tot el nostre suport i solidaritat a les organitzacions obreres i sandinistes de base per fer front de forma solidària a la gravíssima crisi social i econòmica que aquest boqueig suposarà. I molt especialment a les companyes i companys nicaragüencs, i a les seves organitzacions, que fora de Nicaragua, des dels Països Catalans i arreu del món, mantenen la flama de Sandino.

3- Que malgrat la política socialdemòcrata del President Daniel Ortega, cal donar suport al FSLN contra la nova agressió imperialista.

4- Que condemnem rotundament el paper mentider dels polítics i els mitjans de comunicació per la seva acusació de “frau electoral” a les darreres eleccions municipals de Nicaragua, mentre van donar suport incondicional al colp d’estat soterrat de l’actual president mexicà Felipe Calderon, davant la victòria a les darreres eleccions presidencials del PRD.

5- Que condemnem rotundament la nova intrussió de l’imperialisme nord-americà i europeu, i molt especialment a l’espanyol, que sota un suposat govern “socialista”, i sota l’excusa de la defensa dels “interessos espanyols” (els de les multinacionals), posa el coll del Poble Treballador de Nicaragua sota l’espassa dels botxins.


Per tots aquests motius, des de la COS animem totes les organitzacions de classe dels Països Catalans, així com a totes les treballadores i treballadors nicaragüencs que viuen i treballen al nostre país, a engegar accions de protesta en solidaritat amb el Poble Treballador de Nicaragua, i contra el bloqueig econòmic criminal.


Visca l’FSLN!! Visca Nicaragua Sandinista!! Visca el Poble Treballador Nicaragüenc!!

Visca la terra i mori el mal govern!!


30 de gener de 2008 – Països Catalans

*
Área de Relaciones Internacionales (internacional.cos@gmail.com

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici

Mi Ping en TotalPing.com